De Rioolmeester


De Rioolmeester

Energiestraat 27

1749 DN Warmenhuizen


Telefoon 0226390097

Email info@derioolmeester.nl

Vacatures https://www.derioolmeester.nl/vacatures

Over De Rioolmeester

Ontstoppen

Een verstopping in uw afvoer of riool is vervelend. Wij ontstoppen snel en vakkundig, zodat u verzekerd bent van een goed werkende afvoer en riolering. Zonder overlast! Onze experts reinigen mechanisch of met waterdruk en voeren altijd camera-inspectie uit ter controle én voor het achterhalen van de oorzaak van de verstopping. De Rioolmeester is de rioolspecialist van Noord-Holland.

Inspecteren

Middels camera-inspectie en rookdetectie inspecteren we de oorzaak van het probleem. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens het inspecteren van het riool. De sonar bepaalt bovendien de locatie van het probleem. Dit scheelt bij reparatie en renovatie veel sloop- of graafwerk en kosten!

Reparen

Of het nu gaat om kleine reparaties aan het riool of een complete vervanging wij zijn erop voorbereid, ingericht en vooral volledig in gespecialiseerd. Rioleringsproblemen vragen niet altijd om ingrijpende werkzaamheden. De Rioolmeester is gespecialiseerd in duurzame oplossingen, waarbij slopen en breken lang niet altijd nodig is.

Wanneer het repareren of renoveren van riolering noodzakelijk is kunt u rekenen op een snelle en vakkundig oplossing en een gegarandeerd goed werkende riolering. Alle rioolreparaties en vervangingen worden door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Vacatures