W.M. van Baar Schilderwerken


W.M. van Baar Schilderwerken

Pastoor Willemsestraat 98

1749 AR Warmenhuizen


Telefoon 0226391242

Email info@wmvanbaar.nl

Vacatures http://www.wmvanbaar.nl/vacatures.html

Over W.M. van Baar Schilderwerken

Schilders-, behang- en glasbedrijf W.M. van Baar is een echt familiebedrijf met een lange traditie. De wortels liggen in 1887 als huisschilder Jacobus van Baar zijn schildersbedrijf Jac. van Baar begint. De bedrijfsnaam verandert in J.S. van Baar als zijn zoon Jaap het bedrijf in 1936 overneemt. Vier van zijn zoons zijn vervolgens actief in het bedrijf. In 1962 neemt een van hen, Wils van Baar, de zaak over en doopt het om tot W.M. van Baar. In 1995 hebben Jack, Marco en Wilfred, de vierde generatie Van Baar, het bedrijf overgenomen.

De opdrachtgevers variëren van aannemers, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren en overheden tot particulieren. Ons werkgebied strekt zich uit van de kop van Noord-Holland tot Haarlem, Amsterdam en Uithoorn.

Van kleine klussen tot grote projecten: wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Veel particulieren, Verenigingen van Eigenaren, aannemers, gemeentelijke instellingen, bedrijven en stichtingen doen een beroep op ons voor werkzaamheden aan zowel (nieuwbouw)woningen als utiliteitsbouw. Ook nemen wij projecten aan volgens bestek en tekeningen voor vaste opdrachtgevers. Voor werkzaamheden aan woningen ouder dan 2 jaar geldt er een gunstig btw-tarief, wat het uitbesteden van uw schilderklus bijzonder voordelig maakt.